klik hier voor een foto van dit pand

Dit pand is aan renovatie toe en kan in de huidige indeling niet weer verhuurt worden . Echter wij overwegen wel verkoop in de huidige staat.Thans verhuurd voor onbepaalde tijd.
Objectnr. tong149

Het is mogelijk dat dit winkel / woonhuis verhuurd is echter indien u zich bij ons inschrijft zullen wij u via E-mail benaderen als wij weten dat er winkel / woonhuis vrij komt .Indien u op termijn een winkel zoekt vermeld dan bij de inschrijving met ingang van welke datum u een winkel zoekt.
Uiteraard berekenen wij geen verhuurkosten.

Winkelruimte aan de leenherenstraat 120 te Tilburg

 

 

 

Verhuurd

 


De winkel is gelegen aan de leenherenstraat 120 te Tilburg aan de rand van de stad waar meer bedrijven en winkels gelegen zijn met een goede ontsluiting naar de (snel)verbindingswegen in zowel noordelijke als oost-westelijke richting .
De bevoorrading kan plaats vinden via de vazalstraat aan de achterzijde waar thans de magazijn ruimte gecreëerd is
klik hier voor een foto van de winkel aan de leenherenstraat 120 te Tilburg

 

Het gebouw heeft een breed front en nog een mogelijkheid om aan de vazalstraat etalage ruimte te crieëren .
Aan de achterzijde zijn in de winkel thans kantoor, kantine en opslagruimte gecrieërd.
Het pand iss in gebruik als kappers zaak met een jaarlijks vuurwerk verkoop, voorzien van kluis etc .
De totale oppervlakte van de winkel bedraagt ± 200 m², is voorzien van centrale verwarming en voldoende electra

Huurprijs indicatie € 18.000,- per jaar .

 
Objectnr.leen120

Kantoren en bedrijfsruimten aan De Haak 4a-6b te Valkenswaard


De kantoren zijn gelegen aan De Haak te Valkenswaard verdeeld over 2 verdiepingen en kijken voornamelijk uit op de Metaal Companie Brabant beter bekend als MCB in een rustige straat op het industrieterrein "De Schaapsloop" .
De bedrijfsruimten zijn achter de kantoren gelegen


klik hier voor een foto van de kantoren aan De Haak 6a
klik hier voor een foto van de haak 4a
klik hier voor een platte grond tekening van de bedrijfsruimte aan De Haak 6a
klik hier voor een platte grond tekening van de bedrijfsruimte aan De Haak 4a

 

Het gebouw is deels in 1991 gebouwd in een zeer speelse architectuur van glasvliesgevels welke door gekleurde elementen de verticale en horizontale belijningen uitbeelden.
In 1995 is het deel de haak 4a geheel vernieuwd door dezelfde ontwerper, dit deel was tentijde van het bouwen in 1991 verhuurd.
Het gebouw is geheel dusdanig geconstrueerd dat het bestaat uit 3 gekoppelde gebouwen welke geheel vrij indeelbaar en aan elkander koppelbaar zijn .
Tevens is het dusdanig toegankelijk aan de voorzijde en de brede inrit dat het in 6 gedeelten verhuurbaar
De met vloerverwarming verwarmde en van aircondition voorziene kantoren hebben een totale vloeroppervlakte van ± 600 m², waarvan ± 70 m² ingedeeld is bij objectnr. haak4a.

De bedrijfsruimten zijn ook voorzien van vloerverwarming wat een prettige warmte is om in te werken (geen koude voeten).
De bedrijfsruimte ingedeeld bij objectnr. haak4a is ± 270 m² heeft een inrijpoort van 4 mtr. breed en een vrije hoogte van 3,50 m. en is hoogwaardig geïsoleerd

Thans te huur.

 


De bedrijfsruimte ingedeeld bij objectnr. haak6a is ± 420 m² heeft een inrijpoort van 4 mtr. breed en een vrije hoogte van 6 m. en is hoogwaardig geïsoleerd

Is Verhuurd
Het is mogelijk dat deze bedrijfshuisvesting verhuurd is echter indien u zich bij ons inschrijft zullen wij u via E-mail benaderen als wij weten dat er bedrijfshuisvesting vrij komt .Indien u op termijn een bedrijfshuisvesting zoekt vermeld dan bij de inschrijving met ingang van welke datum u een bedrijfshuisvesting zoekt.
Uiteraard berekenen wij geen verhuurkosten.

Heeft dit uw belangstelling gewekt dan kunt u een afspraak maken met Dhr. B. Jansen via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnr. 040-2068940