Kantoren en bedrijfsruimten aan De Haak 4a-6b te Valkenswaard


De kantoren zijn gelegen aan De Haak te Valkenswaard verdeeld over 2 verdiepingen en kijken voornamelijk uit op het landgoed VALKENHORST en de Metaal Companie Brabant beter bekend als MCB in een rustige straat op het industrieterrein "De Schaapsloop" .
De bedrijfsruimten zijn achter de kantoren gelegen


klik hier voor een foto van de kantoren aan De Haak 6a
klik hier voor een foto van de haak 4a
klik hier voor een platte grond tekening van de bedrijfsruimte aan De Haak 6a
klik hier voor een platte grond tekening van de bedrijfsruimte aan De Haak 4a

 

Het gebouw is deels in 1991 gebouwd in een zeer speelse architectuur van glasvliesgevels welke door gekleurde elementen de verticale en horizontale belijningen uitbeelden.
In 1995 is het deel de haak 4a geheel vernieuwd door dezelfde ontwerper, dit deel was tentijde van het bouwen in 1991 verhuurd.
Het gebouw is geheel dusdanig geconstrueerd dat het bestaat uit 3 gekoppelde gebouwen welke geheel vrij indeelbaar en aan elkander koppelbaar zijn .
Tevens is het dusdanig toegankelijk aan de voorzijde en de brede inrit dat het in 6 gedeelten verhuurbaar
De met vloerverwarming verwarmde en van aircondition voorziene kantoren hebben een totale vloeroppervlakte van ± 600 m², waarvan ± 70 m² ingedeeld is bij objectnr. haak4a.

De bedrijfsruimten zijn ook voorzien van vloerverwarming wat een prettige warmte is om in te werken (geen koude voeten).
De bedrijfsruimte ingedeeld bij objectnr. haak4a is ± 270 m² heeft een inrijpoort van 4 mtr. breed en een vrije hoogte van 3,50 m. en is hoogwaardig geïsoleerd en voorzien van glasvezel internet aansluiting.

Thans te huur.

 


De bedrijfsruimte ingedeeld bij objectnr. haak6a is ± 420 m² heeft een inrijpoort van 4 mtr. breed en een vrije hoogte van 6 m. en is hoogwaardig geïsoleerd

Thans te huur.
Uiteraard berekenen wij geen verhuurkosten.

Heeft dit uw belangstelling gewekt dan kunt u een afspraak maken met Dhr. B. Jansen via E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnr. 040-2068940